הדירה ברחוב בילו

דירת 55 מ"ר שקיבלה חיים חדשים לאחר שסודרה מחדש. הדירה, שתבולה באור וירוק מן החלונות הורחבה בתחושתה, לאחר שקיר הכניסה הורד ופתח חלל גדול עם איזור המגורים. השימוש בבטון כקיר המרכזי, נותן תחושת יציבות אל מול הספה הקלילה, הפרחונית, הטלביזיה התלויה כתמונה והספרייה עם המדפים המרחפים.

 

חלל האמבטיה הפך להיות חדר רחצה כשבו אין מקלחון זכוכית או אמבטיה אלה שימוש בשיפועי רצפה מתאימים המנקזים את המים ישירות אל תעלת חלוקי נחל. לעומת זאת, שימוש בכיור over size כשמעליו מראה מרחפת החודרת אל מדף הנתמך בין שני קירות, שימוש בגוונים אפור גרפיט, לבן מט וצהוב עז, יוצרים תחושה של חדות ומינימליזם.

 

המטבח הפך ארוך כשמרפסת השירות סופחה אליו. כדי להדגיש את האורך, השתמשתי בקוריאן לבן שמעליו מדפון קטן ותאורה נסתרת בו הנותנת קו ארוך ואחיד. גם בנגרות המטבח, הקווים חוצים בין הדלתות והמגירות את הצורניות השונה ונותנים הרגשה של המשכיות. למולם, יחידה של ארון משוק הפשפשים ורצפה מצויירת בעבודת יד יוצרים תחושה של בלאנס בין הישן לחדש.

 

בחדר השינה, שימוש בחמרים רכים נותנת חמימות ומזמינה לשלווה ורגיעה. את גב המיטה יצרתי בעצמי עבור הלקוח על נמת להשלים תחושות אלה.

בחזרה לעמוד פרוייקטים
28c410_ff37a39e648d46eeab5851d801468c6f-mv2
בחזרה לתפריט העליון